miercuri, 24 mai 2017

INSTALATIE COMPLETA DE DETECTIE SI STINGERE INCENDII LA PANOURI ELECTRICE
 
Incendiile provocate de instalatiile electrice au o pondere ridicata in totalul incendiilor cu pierderi de vieti omenesti dar si cu pagube materiale importante. Cele mai intalnite situatii sau cauze ce conduc la producerea incendiilor la tablourile elecrice sunt: regimuri anormale cum sunt supracurentii, supratensiunile, scaderea tensiunii sub anumite limite dar si alte cauze. La tablourile electrice principalele surse de aprindere sunt: cresterea temperaturii datorita suprasarcinii sau a unui contact defectuos.
 
Pagubele provocate de incendiile pornite la panourile electrice pot fi limitate sau chiar excluse daca panoul/tabloul electric este protejat cu un sistem automat de stingere a incendiului, sistem care sa reactioneze inca din faza incipienta a incendiului.
 
Sistemul automat pentru stingere FIREDETEC utilizeaza un tub senzor proiectat sa detecteze rapid caldura si care in situatia unui incendiu, comanda eliberarea unui agent de stingere. Tubul senzor este flexibil si permite un montaj facil in tabloul electric.
 
Tehnic Gaz ofera consultanta, proiectare si executie pentru astfel de sisteme de stins incendii la panouri electrice. 
 
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Tehnic Gaz sau accesati direct formularul de CONTACT.
Exemplu de prezentare -  instalatie automata pentru stins incendii panou electric.
 
Avantajele sistemului de stingere:
- instalare usoara / flexibila
- suprimare rapida si eficienta
- fiabil
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu